Bug in warp

If I put my laptop to sleep while it’s running
When i log back into Windows
Everything works it’s still connected
But when I disconnect from the VPN after that
It completely fricks up my WiFi card
literally have to restart windows otherwise no internet access can’t even connect back to warp cause it times out
from wat i observed in task manager it changes the local ip to something completely wrong like
169.254xxx
my local ip is 192…
i am not 100% that’s wat causes this bug could be just the duration i kept warp connected
i like to keep warp connected for almost all my daily use i only disconnect it when i need that extra ping for something like geforce now or download speeds as i am downloading a big file

thanks

1 Like

That sounds odd - what do you see in the log files when this happens?

https://developers.cloudflare.com/warp-client/setting-up/windows#log-files

1 Like

i think this is when it happened
this time i turned off the wifi for like 20-40 mins while it was still connected when i turned it back on it messed it up again
thanks

[deleted]

OK - for this can you submit a bug directly in the app next time it happens? This will send all data directly to the warp team. Let me know when you’ve done that and I’ll flag it internally.

sorry lol i just sent a feedback report without thinking after half reading your replay
i missread your replay and missed the “next time it happens”
just ignore it xd i just woke up i will send it again when it happens
thanks for the help

1 Like

No problem - let me know when you do and I’ll flag it to the team.

just sent it
the subject is “Bug in warp” incase u need to search for it

thanks

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.