API Request Failed: GET /api/v4/zones/....(503)

Hi, I am getting message when I open tab Speed > Optimization… Anyone can help how can solve this. Thanks,

API Request Failed: GET /api/v4/zones/892f81e3deff2cd904c4ce0c07e614e1/amp/sxg (503)

1 Like

Hi wdiada,
I am having absolutely the same problem! Two days already my website is showing white screen, completely inaccessible. I tried million things and nothing.
Also it seems this problem has only open topics but lack resolutions!
Sorry I can’t help, I am looking for one too!

2 Likes

Hi,
I have the exact same issue.
Someone please help

2 Likes

Hi again,

I solved the issue with the most unsuspected way.
I saw in the beginning of my wp-config.php was this line:

define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false);

When I deleted it, all went back into normal.
I am not enough savvy to explain et, you probably know much more than me but it worked.

I hope you can solve your problems with the same way.

I have a little suspicion this is a result of wp super cache plugin which I installed yesterday and since then all went south.

2 Likes

Hi worldartistmanagemen,
thanks for the tip…will try this …
lets hope it works

1 Like

As it hasn’t been posted here yet: It looks like this was a issue at Cloudflare’s side and not a WP plugin. The issue has been fixed already, and more info about it can be found here.

2 Likes

This topic was automatically closed 24 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.

Since yesterday i have exactly the same issue onder tab Speed-Optimization :

API Request Failed: GET /api/v4/zones/a0fe35c7d86cf65d6ad8e2ca1e6f7155/amp/sxg (503)

Me too! Someone do the answers for us!