中国移动网络访问api和dash

@MoreHelp

1 Like

workers在重庆电信超时😂

1 Like

How about :search:? Cloudflare would never redirect to the localhost IP

https://community.cloudflare.com/search?expanded=true&q=127.%20order%3Alatest

Where did you quote that from? it doesn’t make sense.

Nobody said that Cloudflare is redirecting 127.0.0.1

The search results you’ve linked are not relevant to this issue.

Sorry, relying on the translator here, it sounded like pages are resolving to the 127 address, is that not the case?

Not really, the IP can be resolved 104.* .
But the connection always timeout.

Some of Cloudflare domains are getting a 127.0.0.1 DNS response, sometimes 0.0.0.0, and sometimes an ISP reserved IP. The issue emitting itself at DNS level.

There is another issue here, assuming you get an actual Cloudflare IP, the connection is extremely slow and timeout.

1 Like

It’s possible to solve the issue per domain by switching off :orange: and setting other Cloudflare IP manually. For example 104.x is affected by horrible performance and connection issues so instead you would set another Cloudflare IP on your domain.

Although individuals can fix for their own domains, ultimately Cloudflare need to attent to the main issue.

Can anyone share a trace from an affected machine? And, is there a ticket with Support that I can reference?

I have mentioned it in this ticket back in January, but the ticket was originally opened for another issue but related. Ticket number 2343985

1 Like

Thank you, I see there is active conversation on that ticket and related internal tickets. I’ll keep an eye on them as the team continues to investigate that issue. You may want to update 2343985 with any additional details you have or if there has. been any change in behaviour.

There hasn’t been any response on the ticket since March. I’ve been asking for an update on the matter but no response.

Please unmark this thread as solved. It’s not solved.

1 Like

this is a big issue for our team and users in China. The site is incredibly slow on a high-powered dedicated server. we didn’t know it was Cloudflare until yesterday when we turned off the Proxy icon on the CF dash and the speed got better. We really need some solutions from Cloudflare

When I activate my website on CF proxy, it gets very slow in the UK and also in China. Canada (load 1.2 Seconds)and other destinations load very well. Sometimes will not load at all in China unless after several attempts and is not stable.

Without CF proxy, we load 3 secs in china, 4 secs in UK, 2.3 secs in Canada.
I am on a dedicated server with loads of capacity so not sure what’s happening here. I need some help

I am confused because it works well in other regions
Thanks

Hi @user1356

It’s possible to fix this issue on your individual site and continue using Cloudflare.

There’s 2 options:

  1. Option 1 is a Cloudflare only option by changing which IP’s are assigned to your domain so that its not suffering the slowness issues on 104.x or other related problems.

  2. Option 2 is a 3rd party solution that works with Cloudflare. It’s an acceleration service for China that handles the domestic traffic routing to the cross-border where its then sent into the Cloudflare network. This option requires* an ICP (*some exceptions). It’s more costly than option #1 but much cheaper than official (& more reliable) Cloudflare China network.

Give me some contact info, or your domain name and I’ll reach out to you about some solutions. Free advice but beyond the scope of this thread.

1 Like

What about API and dash access problem, Guess this belongs to ISP (China Mobile), any workaround here?

Cloudflare API and Dash is on Cloudflare’s own domain which requires them to fix it. You can only solve the problem on your own domains. This is why I’ve been asking Cloudflare for 7+ months to solve the issue! It’s very frustrating.

Also check wast TLS version you’ve set on your Cloudflare zone, and use a 3rd party tool to validate its actually what Cloudflare setting claims to be configured as. There is another Cloudflare bug on-going for months that bumps up your TLS v3 support even though your settings may have it disabled. This bug is relevant for sites who need to support China, for the rest of the world it doesn’t really matter.

Thanks so much, kindly contact us through Anthony, his email is [email protected]

Kind regards