AI API call for image generation returns 1000 error minimal error msg

Found this error when doing a request using the API client inside insomnia.
{
“errors”: [
{
“message”: “Error: unexpected type "int32" with value "undefined".”,
“code”: 1000
}
],
“success”: false,
“result”: {},
“messages”:
}

* Preparing request to https://api.cloudflare.com/client/v4/accounts/xxx/ai/run/@cf/stabilityai/stable-diffusion-xl-base-1.0
* Current time is 2024-02-18T04:50:56.961Z
* Enable automatic URL encoding
* Using default HTTP version
* Enable timeout of 3000000ms
* Disable SSL validation
* Enable cookie sending with jar of 11 cookies
* Found bundle for host api.cloudflare.com: 0x1f8a3f56560 [can multiplex]
* Re-using existing connection! (#2) with host api.cloudflare.com
* Connected to api.cloudflare.com (2606:4700:300a::6813:c0ae) port 443 (#2)
* Using Stream ID: 7 (easy handle 0x1f8a86a2a40)
* TLSv1.2 (OUT), TLS header, Supplemental data (23):

> POST /client/v4/accounts/xxxx/ai/run/@cf/stabilityai/stable-diffusion-xl-base-1.0 HTTP/2
> Host: api.cloudflare.com
> cookie: __cfruid=xxx-1702973679; __cflb=xxx
> authorization: Bearer xxx
> accept: */*
> content-length: 29

* TLSv1.2 (OUT), TLS header, Supplemental data (23):

| { "prompt": "cyberpunk cat" }

* We are completely uploaded and fine
* TLSv1.2 (IN), TLS header, Supplemental data (23):

< HTTP/2 500 
< date: Sun, 18 Feb 2024 04:51:03 GMT
< content-type: application/json
< content-length: 139
< cf-ray: 8573a718cb407a2a-PAT
< vary: Accept-Encoding
< server: cloudflare


* TLSv1.2 (IN), TLS header, Supplemental data (23):
* Received 139 B chunk
* TLSv1.2 (IN), TLS header, Supplemental data (23):
* Connection #2 to host api.cloudflare.com left intact

When I am using AI with cloudflare worker it is populating fine with the same. I think api has some problem.

I got the same error, but when passing "num_steps": 20 in the body it works FYI. So the docs are outdated.

Thank yo. But the api seems down for now.

{
    "errors": [
        {
            "message": "InferenceUpstreamError: ERROR 3015: Error with the model repository",
            "code": 1000
        }
    ],
    "success": false,
    "result": {},
    "messages": []
}