520 Errors started happening a few days ago

Hi there, im new here. My site started to get 520 errors (I mainly see them on redirects, like when i lock a topic or try to log in the admin panel of my site) out of nowhere, worked fine before, haven’t changed anything before or after the problem.

My site is www.altafruta.net

Is there anything i can do to fix this? i’m not very knowledgeable on this area. I’m running my website on a VPS, attempted to ask for support on my hosting but they said the issue is from CF and that i should change the DNS to the original ones (Sadly, i need CF since my host doesn’t provide DDoS protection).

I have the same problem, starting happening late Saturday night. Very intermittent, but more 520 errors than successful loads. Multiple browsers (including Incognito), multiple locations.

Works fine when Cloudflare is paused on the site. I’ve tried in development mode to bypass the cache, as well as disabling various options across all tools, but still haven’t found a fix yet.

Este error lleva ocurriendo desde hace un par de semanas, me temo que no tenemos mucha más información aparte del hecho de que Cloudflare lo esta investigando.

Creo que en un post han comentado que el error parece aparecer con HTTP/2, puedes probar a desactivarlo y ver si el error persiste?

I’ve just checked, but it’s not possible to disable HTTP/2 as it’s forced on. Not sure if that’s a free-plan limitation, or just how it is.

Acabo de comprobarlo, pero no es posible deshabilitar HTTP / 2 ya que está forzado. No estoy seguro de si se trata de una limitación del plan gratuito o simplemente de cómo es.

Quizas HTTP/3? En cualquiera de los casos, creo que si mejoras al plan PRO todos estos problemas que los usuarios free están sufriendo se solucionan al instante.

HTTP/3 is already disabled (I changed this yesterday). I’ve just disabled all options across all tools and I’ll see if anything changes.

HTTP / 3 ya está deshabilitado (cambié esto ayer). Acabo de deshabilitar todas las opciones en todas las herramientas y veré si algo cambia.

Even I am facing the same error and my site traffic has dropped because of that is there any fix for this issue?

So as part of https://community.cloudflare.com/t/random-520-errors/ we fixed an issue with origins silently ending a keepalive connection that was causing very rare 520 errors.

Thus we recommend testing again - if you still see 520s - make sure you follow the guidance in our community tip here: