403 Error after login to cloudflare

After login
I see a blank screen and I get this message in red below
API Request Failed: GET /api/v4/memberships (403)

any ideas?

We’ve seen a few instance of the 403 reported, https://community.cloudflare.com/search?q=%20%2Fapi%2Fv4%2Fmemberships%20order%3Alatest. I’ve seen a small handful in the last 2 days but none that are currently experiencing the issue. The API team is aware of the issue and if you continue to have trouble, can you login & go to https://dash.cloudflare.com/?account=support and select get more help to let support know? Please give Support the complete details and link to your Community post. If you open a ticket, please share the number here as I’d like to track it.

Thanks cloonan for the reply.
If I may ask , where exactly is the “get more help” button ? I don’t see any option to open a ticket.

After login if you follow the =support link and look towards bottom right blue box:

hmm I don’t see anything , can you post a link to the tickets page?
this is what I see

That is the correct link, if you click the support drop down and select contact support, do you see the button? Alternative, email support AT Cloudflare DOT com from the email associated with your account and they’ll be able to help out. Please share the ticket number here.

no I just have

  • help center - which leads to community
  • Cloudflare community

OK will send an email thank you

1 Like

I have the same problem. After I login I get this error: API Request Failed: GET /api/v4/memberships (403). I can’t submit a ticket I can’t do nothing.

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.