127.0.2.2 problem

What is the name of the domain?

DO NOT SHARE EMAILS ON PUBLIC FORUMS

What is the error number?

no

What is the error message?

no

What is the issue you’re encountering

I entered cmdye, ipconfig /flushdns, this code is most likely.

What steps have you taken to resolve the issue?

Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum, Türkiye’deki bazı yasaklardan dolayı en hızlı ve en güvenilir warpı kullanmak istedim. İlk 2 3 hafta her şey mükemmeldi ama sonra bir gün warp’ı çalıştırmayı her denediğimde sorun yaşamaya başladım. Bilgisayarımı 2-3 kez yeniden başlatmak zorunda kaldım. Keşke böyle olsaydı, hala sıkıldım bundan, diye sordum chatgpt’te. chatgpt benden ipconfig /flushdns kodunu komut isteminde çalıştırmamı istedi, ben de yaptım ama şimdi sorun 10 kat büyüdü. DNS’imi 1.1.1.1 olarak ayarlıyorum, alternatifi 1.0.01, çalışıyor ama warp’ı başlattığımda 127.0.2.2 oluyor, alternatifi 127.0.2.3 oluyor. Chatgpt’ten 10 çözüm denedim. İşe yaramadı, lütfen cloudflare yetkilileri bana yardım etsin.

Aynısını ben de yaşıyorum, sana da hiç cevap gelmemiş sanırım :frowning:

OHA ÇÖZÜMÜ BULDUM. Denetim Masası > Ağ ve Internet >Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı Ayarlarını Değişitin’e tıkla. Ordan kendi internetine (Wi-fi yada Ethernet) sağtık de, Özellikler de, orda “internet protokolü Sütüm 4(TCP/IPv4)” seçeneğine çift tıklayıp 127.0.2.2’yi 1.1.1.1 yaptıktan sonra. Bir gerideki yerden “internet protokolü Sütüm 6 (TCP/IPv6)” seçeneğine çift tıkla aç ve “DNS sunucu adresini otomatik kullan” seçeneğini seç (orda normalde “::ffff:127.0.2.2” yazdığı için IPv4 adresini de otomatik olarak değiştiriyor, bu şekilde bu sorunu çözmüş oluyoruz). Buarada bu işlemleri yaptıktan sonra “Çıkarken ayarları doğrula” seçeneğine tıklamayı unutma :slight_smile:

1 Like

Kral dediklerini yaptım ama hala otomatik değisiyor Sende olan her ayarı verir misin?

düzeldi lan başta olmadı bidaha denedim oldu senin büllüğün yenir be

merhabalar ben bu sorunu çözdüm eğer warpı sildiyseniz ve hayla o dns gitmiyorsa görev yöneticisine basın orda warp gözükecektir dosya ile açın seçeneğine basın ordan warp ı silin sildikden sonra büyük ihtimalle yine gitmeyecektir biraz görev yöneticisinde bekleyin listede dns ile bir şey çıkıcak onu görevi sonlandır a basın tekrar baktığınız zaman dns silinmiş olacak