1.1.1.1 not resolving on my isp

i’m using 1.0.0.1 right now but 1.1.1.1 isn’t working on my isp https://www.tumundo.cl/

https://1.0.0.1/help#eyJpc0NmIjoiTm8iLCJpc0RvdCI6Ik5vIiwiaXNEb2giOiJZZXMiLCJyZXNvbHZlcklwLTEuMS4xLjEiOiJObyIsInJlc29sdmVySXAtMS4wLjAuMSI6IlllcyIsInJlc29sdmVySXAtMjYwNjo0NzAwOjQ3MDA6OjExMTEiOiJObyIsInJlc29sdmVySXAtMjYwNjo0NzAwOjQ3MDA6OjEwMDEiOiJObyIsImRhdGFjZW50ZXJMb2NhdGlvbiI6IlNDTCIsImlzV2FycCI6Ik5vIiwiaXNwTmFtZSI6IkNsb3VkZmxhcmUiLCJpc3BBc24iOiIxMzMzNSJ9

traceroute 1.1.1.1
traceroute to 1.1.1.1 (1.1.1.1), 30 hops max, 60 byte packets
1 192.168.2.1 (192.168.2.1) 2.059 ms 1.989 ms 1.950 ms
2 192.168.1.1 (192.168.1.1) 4.105 ms 4.048 ms 4.007 ms
3 10.63.240.1 (10.63.240.1) 5.979 ms 5.963 ms 5.885 ms
4 10.92.46.37 (10.92.46.37) 9.469 ms 9.477 ms 9.398 ms
5 10.92.49.41 (10.92.49.41) 11.035 ms 11.023 ms 10.993 ms
6 10.92.46.9 (10.92.46.9) 12.584 ms one.one.one.one (1.1.1.1) 19.755 ms 10.92.46.9 (10.92.46.9) 6.641 ms

traceroute 1.0.0.1
traceroute to 1.0.0.1 (1.0.0.1), 30 hops max, 60 byte packets
1 192.168.2.1 (192.168.2.1) 1.187 ms 1.681 ms 1.521 ms
2 192.168.1.1 (192.168.1.1) 3.045 ms 2.886 ms 2.706 ms
3 10.63.240.1 (10.63.240.1) 5.614 ms 5.467 ms 5.289 ms
4 10.92.46.37 (10.92.46.37) 5.108 ms 4.936 ms 4.778 ms
5 * 10.92.46.33 (10.92.46.33) 31.681 ms *
6 * 10.93.250.241 (10.93.250.241) 5.059 ms 4.967 ms
7 10.93.250.241 (10.93.250.241) 4.901 ms 9.066 ms 5.464 ms
8 67.16.136.6 (67.16.136.6) 10.821 ms 190.216.144.41 (190.216.144.41) 10.551 ms 67.16.136.6 (67.16.136.6) 10.453 ms
9 67.16.136.6 (67.16.136.6) 10.281 ms Cloudflare.scl.pitchile.cl (200.23.206.227) 13.552 ms 67.16.136.6 (67.16.136.6) 9.924 ms
10 one.one.one.one (1.0.0.1) 13.207 ms 12.727 ms Cloudflare.scl.pitchile.cl (200.23.206.227) 12.614 ms

Are you using the application warp or the dns servers on your internet?

1 Like

i’m using this

my isp uses google dns server and i cannot access to 1.1.1.1 only 1.0.0.1
i don’t understand why my isp blocks it.